This is my life

Svar på ultraljudet
Idag ringde Idas läkare. Han sa att ultraljudet i stort sett bra ut men att hennes tarm töms långsamt och att hon hade vätska i magen. Han hade pratat med några experter som inte säkert kunde säga vad det beror på men att vi ska gå vidare. Så nästa vecka kommer en sjuksköterska ringa och boka tid för ytterligare undersökningar. De ska titta på levern, bukspottkörteln, urinen och salter (?) i blodet. Jag frågade givetvis vad det kan bero på men det kunde han inte svara på. Han var väldigt luddig. Jag försökte pressa honom på mer information men han ville inte säga något. Usch, vad jag blir orolig!!! Tankarna far givetvis iväg och hamnar bland värsta tänkbara. Men hade de misstänkt något allvarligt borde hon väl fått tid för undersökning med en gång...? Håll tummarna för att allt ser bra ut!
Profilbild saknas!
Min profil har fallit bort! Varför då? Den ligger ju med i kodmallen. Lite detektivarbete i kväll då...
I dag...
...var det yoga igen. Efersom yogan är kl 18, blir det väldigt stressigt, jag står och stampar i dörren när A kommer hem, och kastar mig i bilen för att hinna. Kommer alltid in med andan i halsen. Rusar in i "väntrummet". Alla andra har då suttit och druckit te i lugn och ro en stund innan och ser sådär härligt avslappnade ut. Själv ser jag ut som en vilde med röda flammor på halsen. Det är skönt med yogan men eftersom jag är så stressad så infinner sig inte lugnet förrän någonstans mitt i passet då jag somnar under djupandningen. Dessutom, när vi ska andas, repetera ett mantra i tankarna och samtidigt fokusera i det inre ögat flyter alltid tankarna iväg. Jag planerar massor med saker - vad ska vi äta i veckan, vad ska jag ha på mig i morgon, får inte glömma att göra det på jobbet osv. Så det blir inte mycket fokus i inre ögat för min del. För att vara helt ärlig tror jag nog inte att yogan har så bra effekt på mig. Men jag får ju en hel del planerande gjort och även en liten tupplur. :-)

Fast idag under djupandningen somnade jag inte. Låg med tårar i ögonen och tänkte på en liten kille och hur orättvist och grymt livet kan vara.