This is my life

Syskonkärlek


Efter bråk kommer kramar...
Måndagkväll
Jag hade tänkt lägga in lite bilder från i helgen men är alldeles för trött. Som vanligt har jag sovit alldeles för lite. Har så svårt att komma i säng på kvällarna. Det är så mycket som ska göras och fixas när barnen väl har somnat. På söndagkvällar är det dessutom extra svårt eftersom jag har sovmorgon på söndagmornar.

I kväll har Ida lärt Tim att göra kullerbyttor. De drog ut en madrass på vardagsrumsgolvet och gjorde kullerbyttor runt om (och på) varandra hur länge som helst. Gapskrattandes. Någon gång gjorde Tim sig illa. Då skrynklade han ihop hela sitt lilla ansikte, klämde fram några tårar och kröp tätt intill Ida. Ida tröstade honom genom att klappa och pussa på honom. Det tyckte han var mysigt så då klämde han fram några små tårar till. De är så söta!!!

Varje kväll när jag nattar Ida vill hon att jag ska sjunga för henne efter att jag läst saga. I många månader har hon somnat till Your Song (Elton John) men senaste veckan har hon en ny favorit Annies song.

You fill up my senses
like a night in the forest
like the mountains in springtime,
like a walk in the rain
like a storm in the desert,
like a sleepy blue ocean
you fill up my senses,
come fill me again.

Come let me love you,
let me give my life to you
let me drown in your laughter,
let me die in your arms
let me lay down beside you,
let me always be with you
come let me love you,
come love me again.

You fill up my senses
like a night in the forest
like the mountains in springtime,
like a walk in the rain
like a storm in the desert,
like a sleepy blue ocean
you fill up my senses,
come fill me again.

(Text: John Denver)
Elton

Jag följer Victors blogg varje dag (som alla vet). För några månader sedan var det en mamma som skrev en kommentar och nämde även att hennes lilla kille Elton har samma sjukdom som Victor. Jag gick in i hennes blogg och läste lite. Efter det har jag gått in och tittat lite nu och då för att läsa hur det går för Elton och hans kamp mot sjukdomen. För han har precis som Victor, kämpat och kämpat och kämpat. Tyvärr klarade han inte kampen. I morse somnade lilla Elton in och himlen har fått ytterligare en stark stjärna. Varför måste barn lida och försvinna alldeles för fort? Det är så orättvist!

 Vila i frid lilla söta Elton!!! Ett ljus brinner för dig här hemma.