This is my life

Måndagkväll
Jag hade tänkt lägga in lite bilder från i helgen men är alldeles för trött. Som vanligt har jag sovit alldeles för lite. Har så svårt att komma i säng på kvällarna. Det är så mycket som ska göras och fixas när barnen väl har somnat. På söndagkvällar är det dessutom extra svårt eftersom jag har sovmorgon på söndagmornar.

I kväll har Ida lärt Tim att göra kullerbyttor. De drog ut en madrass på vardagsrumsgolvet och gjorde kullerbyttor runt om (och på) varandra hur länge som helst. Gapskrattandes. Någon gång gjorde Tim sig illa. Då skrynklade han ihop hela sitt lilla ansikte, klämde fram några tårar och kröp tätt intill Ida. Ida tröstade honom genom att klappa och pussa på honom. Det tyckte han var mysigt så då klämde han fram några små tårar till. De är så söta!!!

Varje kväll när jag nattar Ida vill hon att jag ska sjunga för henne efter att jag läst saga. I många månader har hon somnat till Your Song (Elton John) men senaste veckan har hon en ny favorit Annies song.

You fill up my senses
like a night in the forest
like the mountains in springtime,
like a walk in the rain
like a storm in the desert,
like a sleepy blue ocean
you fill up my senses,
come fill me again.

Come let me love you,
let me give my life to you
let me drown in your laughter,
let me die in your arms
let me lay down beside you,
let me always be with you
come let me love you,
come love me again.

You fill up my senses
like a night in the forest
like the mountains in springtime,
like a walk in the rain
like a storm in the desert,
like a sleepy blue ocean
you fill up my senses,
come fill me again.

(Text: John Denver)
#1 - ANKAN

Hej på dig!Nu blir jag ju rörd till tårar. Både för att dina rara barn är så gulliga med varandra och i sig själva men också för Idas favvolåt just nu. Den sång Jonas och jag hade under vigseln även om vi valde att ha den på svenska. Den är så vacker och med så mycket kärlek! Mmmmmm!Godnatt hela familjen! Kul om vi ses på lördag!Kram kramANKAN

#2 - Malin

Jag blir oxå alldeles rörd.....Har sjungit den här låten många gånger, men faktiskt aldrig tänkt på vilken otroligt fin och vacker text den har...och den blir på något sätt ännu finare när man sjunger den till ett barn...

Vilken tur att du skrev texten! Tack för det =)Kram