This is my life

Söndagmorgon
Vi är så otroligt sega på mornarna. De flesta andra småbarnsfamiljer är uppe och igång runt sju på helgerna. Vi kommer sällan utanför dörren före lunch. Oftast äter vi frukost mellan tio och elva. Barnen får visserligen välling direkt när de vaknar och A och jag häller i oss massa kaffe. Idag vaknade Ida halv åtta och vi låg och drog oss i sängen. Kvart över gick jag in och väckte A och Tim. Jag gick och la mig i sängen igen för det var min sovmorgon, medan resten av familjen gick ned. Kunde dock inte somna om så efter ett tag gick jag också upp. Nu sitter vi här allihop, i pyamas och har fortfarande inte ätit frukost. Dags att ta tag i dagen. Kl tre ska Ida på barnkalas. Kanske, kanske att vi kan hinna ut i friska luften innan dess...
#1 - Anonym

Hej gumman! Idag åt vi inte heller frukost förrän halv elva! Krille körde Jaffa till jobbet kl 10. vi kunde inte inte äta innan för vi hade inget hemma så han fick handla på vägen hem:-)

#2 - Malin

Vi går i och för sig upp ganska tidigt och äter frukost, men annars låter det där precis som vi...det är så svårt att komma i gång på helgerna....fast det är rätt skönt att bara ta det lugnt=)

Är hemma med två genomförkyldabarn i dag. Hoppas allt är bra med er!!Kram