This is my life

Idas födelsedag

Jag är så dålig på att uppdatera bloggen. Jag tänker på saker att skriva hela tiden men det blir inte av. Ska skärpa mig!

I lördags fyllde Ida fyra år. Vi åkte ner till Borås över helgen och firade. Morgonen börjad med lite paketöppning. Efter frukost begav vi oss tillsammans med min mamma till Borås Djurpark. Mammas jobb sponsrar Elfsborg och de hade ”Elfsborgsdag” i djurparken. Laget var där och skrev autografer, innanför ingången stod spelare och delade ut godis och popcorn till barnen osv. Massor med folk och underbart väder. Ingen av oss är särskilt fotbollsintresserad (utom pappa och bror, men de var inte med) utan vi var där för att titta på djuren. Framåt eftermiddagen åkte vi hem till mamma. På vägen hämtade vi kräftor och räkor i fiskbutiken. På kvällen kom min syster och bror med flickvän (?), och vi hade liten kräftskiva som avslutades med glass- och marängtårta. En mycket lyckad födelsedag.


På söndagen gjorde vi inte så mycket. Åt söndagsmiddag med familjen. På måndagen åkte vi till pappa och hans fru i Sandared. Där lämnade Ida sina nappar i ”morfars nappträd”. Jag återkommer med ett inlägg om det inom kort. J


Här kommer lite bilder från födelsedagen…


Paketöppning...
Ida, Tim och en trött pappa.


Ida och mormor.


Tim och pappa.


Ida tittar på små aporna.


Tim och mormor tittar på stora aporna.


En marängtårta och en stor fläck kräftspill...